• Home
  • Badkamermeubel | Badkamerconcurrent

Badkamermeubel


Badkamerconcurrent heeft een overzicht van de mooiste Detremmerie badkamermeubels opgenomen in haar assortiment. De badkamer is een plaats waar u helemaal tot rust kunt komen en uitgebreid kunt genieten. De tijd dat u zich in deze ruimte alleen schoon maakte en uw tanden poetste, ligt in het verleden. De inrichting van de badkamer is hiermee van doorslaggevend belang geworden. Het moderne badkamermeubel biedt u de sfeer én functionaliteit die u wenst. Een waar stukje maatwerk waar uw badmeubel onderdeel van uitmaakt. Uw badkamermeubel als verlengstuk van uw interieur.

Meer Functies.

Waar eerder een badkamermeubel vooral praktisch was (een eenvoudig kastje waarin handdoeken werden opgeborgen en waar de scheerzeep stond), is het nu een multifunctioneel onderdeel van de moderne badkamer geworden. Een sfeerbepalend onderdeel zelfs en samen met de inloopdouche als meest belangrijk gevonden.
Want wat denkt u van de keuze: zwevend of staand? Een zwevend badkamermeubel geeft een badkamer meteen meer ruimte. Zeker het overwegen waard in een kleinere ruimte dus. Maar ook in een grote badkamer geeft een zwevend badmeubel uw een gevoel van luxe. Dat luxe gevoel kunt u verder optimaliseren door de keuze van het materiaal. Wederom keuze te over: MDF, aluminium, RVS of zelfs echt hout.  

Design Badkamermeubels.

Op het gebied van design van het badkamermeubelen is er eveneens voor ieder wat wils. Uitgesproken klassiek, modern, strak futurisisch lijnenspel. Het is allemaal mogelijk. Badkamerconcurrent.nl biedt vele modellenlijnen aan. Eén zeker noemenswaardige serie is Trend. Een mooi, kwalitatief moderne badkamerserie, welke bovendien zeer betaalbaar is. Vanzelfsprekend biedt het badkamermeubel u het nodige opberggemak. Bij vele series kunt u kiezen voor korflades, zelfs met soft-closing mechanisme en hoogwaardig beslag. Uw badkamer opgeruimd houden was nog nooit zo simpel. Kortom, opberggemak, sfeer en optimale kwaliteit. Dat is waar een hedendaags badmeubel voor staat.