• Home
  • Thermostaatkraan | Badkamerconcurrent

Thermostaatkraan

Handen wassen. Douchen. Het bad vol laten lopen. Zonder kraan is het niet mogelijk. De waterkraan is er dan ook in verschillende uitvoeringen. Een van de meest gewilde is de thermostaatkraan. Niet onlogisch. Met een thermostaatkraan kiest u immers voor meer veiligheid en comfort in uw badkamer.

Veiligheid voorop

Zeker zijn van een gewenste watertemperatuur. Dat is het comfort van een thermostaatkraan. Tegelijkertijd is de kans op te heet water door het blokkeersysteem van de thermostaatkraan uiterst gering; zie daar het veiligheidsaspect.
De nieuwste douchethermostaatkraan en badthermostaatkraan die Badkamerconcurrent.nl u aanbiedt zijn ook nog eens voorzien van een 'cool-touch' systeem, waardoor de buitenkant van de kraan niet warm wordt. Nog meer comfort en bedieningsgemak zijn het gevolg.

Nieuw: Minithermostaat

Onlangs nieuwe design-kranen geplaatst zonder thermostaat? Geen nood. Er is nu zelfs een minithermostaat, waarmee u uw kraan met een maximum temperatuur kunt beveiligen.

Voor elke badkamerstijl

Thermostaatkranen zijn er in diverse stijlen en designs. Badkamerconcurrent.nl biedt u het mooiste dat topaanbieders als Grohe en Aqua in huis hebben.

Thermostaatkranen