Scherpe prijs keuze uit meer dan 45.000 artikelen Snel en gratis bezorgd in Nederland vanaf 50,- Klantbeoordeling 8.6/10

Prijs

Toon alle resultaten

Meubelwastafels

Duravit Starck Me meubelwastafel 47611 Bekijk alle 12 uitvoeringen
Duravit

Duravit Starck Me meubelwastafel 47611

452,00

261,31

Je bespaart 190,69
Bekijk vergelijking

Meubelwastafel


Een meubelwastafel is ideaal voor een smallere badkamer. Een meubelwastafel is namelijk minder diep dan een gewone wastafel, hierdoor kunnen ze eenvoudig op een badkamermeubel worden geplaatst. Een voordeel hiervan is de extra opbergruimte die ontstaat onder de wastafel. Bovendien krijgt je badkamer door het gebruik van een meubelwastafel een strak en modern uiterlijk.

Meubelwastafel voor de kleinere badkamer


Heb je een kleinere badkamer en wil je deze groter laten lijken? Kies er dan voor om de wastafel zo te plaatsen dat deze meteen in het zicht staat als men de badkamer binnen komt. Een meubelwastafel laat zich goed combineren met een spiegel of spiegelkast, dit geeft een ruimtelijk effect waardoor de badkamer groter lijkt.

Meubelwastafel voor de ruimere badkamer


Ook voor de grotere badkamer is een meubelwastafel zeer geschikt. Wanneer je badkamer over meer ruimte beschikt kun je kiezen voor een meubelwastafel met twee wasbakken. Op die manier kun je met gemak met meerdere personen tegelijk aan de wastafel staan en wordt de meubelwastafel een echte blikvanger in je badkamer.