Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.6/5


TOT € 80 CASHBACK OP GROHE SMARTCONTROL*

 

Koop tussen 1 augustus en 31 oktober 2020 een GROHE SmartControl douchesysteem* en ontvang tot € 80,- cashback. GROHE doneert € 20,- aan Make a Splash! Samen met UNICEF geven ze kinderen zo toegang tot hygiënische voorzieningen.

Hoe werkt deze actie?

De SmartControl dient in Nederland en op de webshop van Badkamerconcurrent te zijn aangeschaft tussen 1 augustus en 31 oktober 2020. Uploaden van je factuur kan tot 15 november 2020 via deze link

Actievoorwaarden

Deze cashback is alleen geldig op bovenstaande SmartControl douchesystemen, combi-douchesystemen en inbouwdouches. De SmartControl dient in Nederland te zijn aangeschaft tussen 1 augustus en 31 oktober 2020. Factuur en getekende orderbevestiging kan geüpload worden tot 15 november 2020 via acties.grohe.nl. Heb je nog geen factuur? Upload dan je getekende offerte voor 15 november 2020. Indien je vóór 31 december 2020 alsnog de bijbehorende factuur uploadt, heb je recht op de cashback. De actie is alleen geldig voor consumenten. Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties. Na controle van alle gegevens door GROHE ontvang je na 14 werkdagen het geld op je rekening. Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.

*De actie is alleen geldig op de onderstaande producten:


€ 40 Cashback


€ 80 Cashback


Grohe 

Bij Badkamerconcurrent vind je een ruim assortiment aan sanitaire producten van het merk Grohe. Dit Duitse A-merk staat voor een degelijke kwaliteit en combineert vorm en functie tot in de perfectie. Koop je een Grohe product, dan weet je dat je er jarenlang veel plezier aan kunt beleven. Het bedrijf is marktleider in de verkoop van kranen voor onder andere de wastafel, bad en douche. 

De hoogstaande kwaliteit van haar producten bereikt Grohe omdat ze eerst uitvoerig getest worden voordat ze het kwaliteitszegel krijgen en worden verkocht. De productie vindt plaats met grootst mogelijke zorgvuldigheid zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Daarnaast werkt het bedrijf aan constante technologische vernieuwing. Ook in prijs-kwaliteitsverhouding scoren zij als een van de beste. Datzelfde geldt voor het water en energieverbruik. Naar eigen zeggen zijn zij de enige fabrikant ter wereld met een volledig assortiment aan waterbesparende producten voor bad, douche en toilet. Kies je voor Grohe, dan kies je dus ook voor duurzaamheid.

Wij bieden alle Grohe producten aan voor een scherpe prijs. Bekijk het ruime aanbod op onze website.

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan