Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.5/5


TOT € 100 CASHBACK OP GROHE SMARTCONTROL*

 

Koop tussen 15 oktober 2019 en 15 februari 2020 een GROHE SmartControl douchesysteem, combi-douchesysteem of inbouwdouche* en ontvang als dank voor deze aankoop tot € 100,00 retour.

Met de GROHE SmartControl kun je heel simpel jouw ideale douchestraal, watertemperatuur en watervolume instellen. Het geavanceerde douchesysteem is niet alleen makkelijk te bedienen het ziet er ook nog eens stijlvol uit. SmartControl slaat zelfs jouw voorkeur op zodat je dit bij een volgende douchebeurt niet meer hoeft in te stellen. GROHE SmartControl is flexibel, krachtig én ontspannend. Ontdek hieronder welke varianten er onder andere beschikbaar zijn en kies de variant die het beste bij jou past.

Hoe werkt deze actie?

De SmartControl dient in Nederland en op de webshop en/of winkel van Sanitairwinkel te zijn aangeschaft tussen 15 oktober 2019 en 15 februari 2020. Uploaden van je factuur kan tot 1 maart 2020 via deze link

Actievoorwaarden

De actie is alleen geldig voor consumenten. Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties. Na controle van alle gegevens ontvang je na 14 werkdagen het geld op je rekening. Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.

*De actie is alleen geldig op de onderstaande producten:


€ 35 Cashback


€ 50 Cashback


€ 100 Cashback


Grohe 

Bij Badkamerconcurrent vind je een ruim assortiment aan sanitaire producten van het merk Grohe. Dit Duitse A-merk staat voor een degelijke kwaliteit en combineert vorm en functie tot in de perfectie. Koop je een Grohe product, dan weet je dat je er jarenlang veel plezier aan kunt beleven. Het bedrijf is marktleider in de verkoop van kranen voor onder andere de wastafel, bad en douche. 

De hoogstaande kwaliteit van haar producten bereikt Grohe omdat ze eerst uitvoerig getest worden voordat ze het kwaliteitszegel krijgen en worden verkocht. De productie vindt plaats met grootst mogelijke zorgvuldigheid zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Daarnaast werkt het bedrijf aan constante technologische vernieuwing. Ook in prijs-kwaliteitsverhouding scoren zij als een van de beste. Datzelfde geldt voor het water en energieverbruik. Naar eigen zeggen zijn zij de enige fabrikant ter wereld met een volledig assortiment aan waterbesparende producten voor bad, douche en toilet. Kies je voor Grohe, dan kies je dus ook voor duurzaamheid.

Wij bieden alle Grohe producten aan voor een scherpe prijs. Bekijk het ruime aanbod op onze website.

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan