Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.5/5


Gratis HANDDOUCHE*

Koop tussen 1 oktober 2019 en 1 januari 2020 een GROHE douche- of bad- thermostaatkraan* en ontvang als dank voor deze aankoop een gratis handdouche.


Hoe werkt deze actie?

Na aankoop van een Grohe thermostaatkraan vraag je de gratis handdouche online aan via het formulier. Grohe verstuurt de handdouche 14 dagen na controle van de inzending van het formulier. Afhankelijk van je thermostaatkeuze ontvang je één van de volgende handdouches:

New Tempesta 100 handdouche met 2 stralen.
Euphoria 110 Champagne handdouche met 3 stralen.
Power & Soul Cosmopolitan 130 handdouche met 4 stralen.

Actievoorwaarden

Deze actie is alleen geldig op onderstaande GROHE thermostaatkranen. De GROHE thermostaatkraan dient in Nederland te zijn aangeschaft tussen 1 oktober 2019 en 1 januari 2020. Uploaden van je factuur kan tot en met 15 januari 2020 via acties.grohe.nl. De actie is alleen geldig voor consumenten. Na controle van alle gegevens krijg je na 14 werkdagen de GRATIS handdouche thuisgestuurd. Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.

*De actie is alleen geldig op de onderstaande producten:


Gratis New Tempesta 100 handdouche bij onderstaande Grohe thermostaatkranen


Gratis Euphoria 110 Champagne handdouche bij onderstaande Grohe thermostaatkranen


Gratis Power & Soul Cosmopolitan 130 handdouche bij onderstaande Grohe thermostaatkranen


Grohe 

Bij Badkamerconcurrent vind je een ruim assortiment aan sanitaire producten van het merk Grohe. Dit Duitse A-merk staat voor een degelijke kwaliteit en combineert vorm en functie tot in de perfectie. Koop je een Grohe product, dan weet je dat je er jarenlang veel plezier aan kunt beleven. Het bedrijf is marktleider in de verkoop van kranen voor onder andere de wastafel, bad en douche. 

De hoogstaande kwaliteit van haar producten bereikt Grohe omdat ze eerst uitvoerig getest worden voordat ze het kwaliteitszegel krijgen en worden verkocht. De productie vindt plaats met grootst mogelijke zorgvuldigheid zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Daarnaast werkt het bedrijf aan constante technologische vernieuwing. Ook in prijs-kwaliteitsverhouding scoren zij als een van de beste. Datzelfde geldt voor het water en energieverbruik. Naar eigen zeggen zijn zij de enige fabrikant ter wereld met een volledig assortiment aan waterbesparende producten voor bad, douche en toilet. Kies je voor Grohe, dan kies je dus ook voor duurzaamheid.

Wij bieden alle Grohe producten aan voor een scherpe prijs. Bekijk het ruime aanbod op onze website.

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan