Scherpe prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 8.8/10
pura vida sfeer

Duravit Starck 3

Duravit Starck 3 Topdesign en comfort

Badkamerconcurrent.nl biedt je de badkamerserie Starck 3 van Duravit. Ontwerper Philippe Starck neemt je mee in een wereld waarin het overbodige daadwerkelijk overbodig is geworden. Duravit Starck 3 staat voor topdesign, doordacht en comfortabel. De basis voor een stijlvolle ruimte.
Deze derde Starck-serie voor Duravit blinkt uit in meer verschillende uitvoeringsmaten van een product en aangescherpte prijzen. Kortom, Starck 3 biedt je oplossingen voor elke ruimte. Make a splash!

Duravit Starck 3 Toiletten

Een Duravit Starck 3 toilet is te allen tijde onmiskenbaar een highlight in jouw bad- of toiletruimte. Prachtig en strak vormgegeven, maar tegelijkertijd functioneel en ergonomisch. Zo zijn alle Duravit Starck 3 toiletten voorzien van een Dual-Flush-systeem. Unieke kenmerken van een Starck 3 toilet zijn verder een SoftClose zitting (optioneel), Big Toilet en Plus 5 toilet wall mounted. Alledrie nieuwe standaarden wat betreft gebruiksgemak en comfort.
Met slechts een kleine beweging zorg je ervoor dat de SoftClose zitting zich langzaam en geluidloos sluit. De zitting is gemakkelijk te verwijderen via een TakeOff; schoonmaken is daardoor nog nooit zo eenvoudig geweest.
De normale hoogte van een Starck wandcloset is 400 mm. Dit is te laag voor langere mensen. Vandaar dat de Starck 3 serie de Plus 5 uitvoering heeft. Prettiger zitten kan ook op de Duravit Starck 3 Big Toilet. Deze heeft een wijdere zit van maar liefst 60 mm.

Duravit Starck 3 is echter niet alleen groter. Er is bijvoorbeeld ook het Starck 3 Compact wandcloset. Een kleiner model closet, dus heel geschikt voor een bescheiden ruimte. Starck-eigen is er natuurlijk voor gewaakt om zitcomfort te verliezen; de zitting van Starck 3 Compact is daarom niet kleiner dan bij een 'standaard' wandcloset.

Duravit Starck 3 Wastafels

De wastafels uit de Duravit Starck 3 serie vallen op door hun vierhoekige basisvorm, met een smalle omlopende rand en een opstaande achterwand. Door deze vierhoekige vorm heeft de Starck 3 lijn een grote keuze in ruimtebesparende modellen. Maar het design is ook nog eens functioneel. Zo is de nieuwste wastafel van deze serie 70 cm breed en 54,5 cm diep, waardoor een rolstoel er onder gereden kan worden. De afzetvlakken aan de zijkanten op het kraanplateau zorgen eveneens voor extra comfort voor de in zijn beweging beperkte medemens. Rolstoelgebruikers kunnen zich bovendien goed vasthouden aan de omlopende rand en zich zo gemakkelijk met één hand naar de wastafel toetrekken.
De wastafels van de Starck 3 serie zijn aldus ontwikkeld met oog voor de hoogste eisen op zowel het gebied van esthetiek als functionaliteit.

Meer Duravit producten