Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.6/5

Gespreid betalen

 

Het is bij Badkamerconcurrent mogelijk om gespreid of achteraf te betalen. Daarvoor bieden we twee opties: 

in3 - Gespreid betalen, zonder rente
Met Gespreid Betalen van in3 (Capayable) heb je de mogelijkheid om een bestelling in drie termijnen te betalen zonder dat je hiervoor rente betaald. De eerste termijn betaal je direct met iDeal. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald. Je ontvangt voor de tweede en derde termijnen een herinnering per e-mail. Zo heb je de bestelling wél snel in huis, zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening. Uitstel van betaling op de gestelde termijnen is niet mogelijk en het bedrag per termijn is altijd gelijk. 

Klarna
Wil je de producten eerst ontvangen en dan pas betalen? Dat kan met Klarna Achteraf betalen.
Probeer het eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten of je het wilt behouden. Je hoeft pas 14 dagen na levering te betalen. De kosten van het betalen met Klarna Achteraf betalen bedragen €1,95.

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan