Scherpe prijs keuze uit meer dan 45.000 artikelen Gratis bezorgd vanaf €100 in Nederland Klantbeoordeling 8.8/10


TOT €100 RETOUR OP SMARTCONTROL DOUCHES*

Koop tussen 1 januari 2019 en 1 juli 2019 een GROHE (Euphoria) SmartControl douche* en ontvang als dank voor deze aankoop tot € 100,- retour.


Hoe werkt deze actie?

Na aankoop van een Grohe SmartControl douchesysteem kun je het formulier online invullen. Vul voor 15 juli 2019 jouw gegevens in en upload de factuur van je aankoop waarop zichtbaar de aanschaf van een GROHE (Euphoria) SmartControl douchesysteem, combi-douchesysteem of inbouwdouche staat. Heb je nog geen factuur? Upload dan je getekende offerte voor 15 juli 2019. Indien je vóór 31 december 2019 alsnog de bijbehorende factuur uploadt, heb je recht op de cashback. Na controle van je inzending ontvang je binnen 14 dagen de €100,- cashback op je rekening.


Actievoorwaarden

Deze cashback is alleen geldig op bovenstaande SmartControl douchesystemen, combi-douchesystemen en inbouwdouches. De SmartControl dient in Nederland te zijn aangeschaft tussen 1 januari 2019 en 30 juni 2019. Uploaden van je factuur kan tot en met 15 juli 2019 via acties.grohe.nl. Heb je nog geen factuur? Upload dan je getekende offerte voor 15 juli 2019. Indien je vóór 31 december 2019 alsnog de bijbehorende factuur uploadt, heb je recht op de cashback. De actie is alleen geldig voor consumenten. Deze actie is niet te combineren met andere lopende acties. Na controle van alle gegevens door GROHE ontvang je na 14 werkdagen het geld op je rekening. Elke aanvraag die niet compleet of niet geldig is, wordt niet gehonoreerd.


*De €50 cashback is alleen geldig op één van onderstaande GROHE Euphoria SmartControl douchesystemen:


Grohe Rainshower Smartcontrol douchesysteem 360 Duo


Grohe Rainshower Smartcontrol douchesysteem 360 Duo Moonwhite


Grohe Rainshower Smartcontrol 
douchesysteem 360 Mono Chroom


Grohe Rainshower Smartcontrol douchesysteem 360 Mono Moonwhite


Grohe Grohterm Smartcontrol 360 Duo Chroom


Grohe Grohterm Smartcontrol 360 Duo Moonwhite

 

Grohe


Bij Badkamerconcurrent vind je een ruim assortiment aan sanitaire producten van het merk Grohe. Dit Duitse A-merk staat voor een degelijke kwaliteit en combineert vorm en functie tot in de perfectie. Koop je een Grohe product, dan weet je dat je er jarenlang veel plezier aan kunt beleven. Het bedrijf is marktleider in de verkoop van kranen voor onder andere de wastafel, bad en douche. 

De hoogstaande kwaliteit van haar producten bereikt Grohe omdat ze eerst uitvoerig getest worden voordat ze het kwaliteitszegel krijgen en worden verkocht. De productie vindt plaats met grootst mogelijke zorgvuldigheid zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Daarnaast werkt het bedrijf aan constante technologische vernieuwing. Ook in prijs-kwaliteitsverhouding scoren zij als een van de beste. Datzelfde geldt voor het water en energieverbruik. Naar eigen zeggen zijn zij de enige fabrikant ter wereld met een volledig assortiment aan waterbesparende producten voor bad, douche en toilet. Kies je voor Grohe, dan kies je dus ook voor duurzaamheid.

Wij bieden alle Grohe producten aan voor de scherpste prijs. Bekijk het ruime aanbod op onze website.