Scherpe prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.5/5


Gratis thermosfles*

Koop tussen 1 juli 2019 en 1 oktober 2019 een Grohe Red kokenwaterkraan* en ontvang als dank voor deze aankoop een gratis thermosfles.


Hoe werkt deze actie?

Na aankoop van de Grohe Red Kokendwaterkraan kunt u het formulier online invullen via acties.grohe.nl. Vul voor 15 oktober 2019 uw gegevens in en upload de factuur van uw aankoop. Zorg ervoor dat de aankoop van de Grohe Red Kokendwater duidelijk zichtbaar is op de factuur. Nog geen factuur ontvangen? Na controle van uw inzending, ontvangt u binnen 14 dagen de gratis Thermosfles.

Actievoorwaarden

 De actie is uitsluitend geldig voor de Grohe Red kokendwaterkraan. De Grohe Red kokendwaterkraan dient in Nederland aangeschaft te zijn tussen 1 juli 2019 en 1 oktober 2019. Het uploaden van uw factuur kan nog tot en met 15 oktober 2019. Deze actie is uitsluitend geldig voor consumenten en is niet te combineren met andere lopende acties. Wanneer een aanvraag niet compleet of niet geldig is, zal deze niet gehonoreerd worden. 

*De actie gratis thermosfles is alleen geldig op de onderstaande producten:


Grohe 

Bij Badkamerconcurrent vind je een ruim assortiment aan sanitaire producten van het merk Grohe. Dit Duitse A-merk staat voor een degelijke kwaliteit en combineert vorm en functie tot in de perfectie. Koop je een Grohe product, dan weet je dat je er jarenlang veel plezier aan kunt beleven. Het bedrijf is marktleider in de verkoop van kranen voor onder andere de wastafel, bad en douche. 

De hoogstaande kwaliteit van haar producten bereikt Grohe omdat ze eerst uitvoerig getest worden voordat ze het kwaliteitszegel krijgen en worden verkocht. De productie vindt plaats met grootst mogelijke zorgvuldigheid zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Daarnaast werkt het bedrijf aan constante technologische vernieuwing. Ook in prijs-kwaliteitsverhouding scoren zij als een van de beste. Datzelfde geldt voor het water en energieverbruik. Naar eigen zeggen zijn zij de enige fabrikant ter wereld met een volledig assortiment aan waterbesparende producten voor bad, douche en toilet. Kies je voor Grohe, dan kies je dus ook voor duurzaamheid.

Wij bieden alle Grohe producten aan voor een scherpe prijs. Bekijk het ruime aanbod op onze website.

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan