Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.6/5

Hansgrohe Ecosmart

Bespaar water én geld met Hansgrohe EcoSmart. Hansgrohe heeft volgens eigen zeggen een passie voor het element water. Daarom ontwikkelt dit bedrijf mengkranen en hoofddouches die de gebruikers bewust maken van de waarde van water. Bijvoorbeeld door de EcoSmarttechnologie. Deze vermindert de waterconsumptie en daardoor het energieverbruik beduidend, zonder aan comfort in te leveren.

EcoSmart: Economische waterdoorstroom.

De EcoSmarttechnologie begrenst de waterdoorstroom in de kraan of douchekop op een milieuvriendelijke manier. Het gemiddeld gebruik met deze technologie is 9 liter water per minuut. Ter vergelijking: Bij een doorsnee douchekop is dit verbruik gemiddeld 20 liter per minuut. Op hun site komt HansGrohe met een rekenvoorbeeld dat aangeeft hoeveel geld je kunt besparen door een handdouche met EcoSmart te gebruiken: ongeveer 164 euro per jaar.

Comfortabele straal

Natuurlijk moet er genoten worden onder de douchestraal. Maar ook dat kan gewoon met de EcoSmarttechnologie. Een variabele o-ring zorgt er namelijk voor dat de waterdruk wordt vergroot of verkleind naar gelang de waterdoorstroom. Bovendien zorgt de AIR-technologie ervoor dat het water wordt vermengd met lucht, waardoor douchen een natuurlijke belevenis wordt.

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan