Scherpe prijs keuze uit meer dan 45.000 artikelen Gratis bezorgd vanaf €100 in Nederland Klantbeoordeling 8.6/10

Klantenservice


Heb je vragen of kan je iets niet vinden. Op deze pagina begeleiden we je naar de juiste plek. Mocht je toch niet kunnen vinden wat je zoekt dan kun je ons ook telefonisch bereiken. Dit kan middels telefoonnummer 073-7000073 op werkdagen bereikbaar van 8:30 uur tot 17:00 uur. Op drukke momenten kunnen al onze medewerkers in gesprek zijn en zal een externe dienst je vraag in behandeling nemen en ons hier over berichten. Wij bellen je hierna zo snel mogelijk terug.

Contact

U kunt op werkdagen contact opnemen middels telefoonnummer 073-7000073. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen middels het contactformulier. Je ontvangt binnen 1 werkdag een antwoord van ons.

Contactformulier

Bezorgen en afhalen

Het bezorgen van de producten wordt gedaan middels een pakketdienst of met een vrachtdienst.
Dit is afhankelijk van de grootte en gewicht van het product. In het bestelproces is zelf een gewenste datum voor bezorging of afhalen te kiezen. Levering vindt plaats op een werkdag, zaterdag levering is op dit moment nog niet mogelijk.
Bezorgen en afhalen

Offerte aanvragen

Kun je niet alle producten op onze website vinden. Of twijfel je of je bestelling compleet is en of de producten technisch bij elkaar passen. Dan controleren wij dit graag voor je. Indien je al een offerte hebt van een andere partij en deze door ons wilt laten vergelijken dan ontvangen wij graag een lijst met artikelcodes, aantallen en omschrijving. Je ontvangt van ons binnen één werkdag digitaal een offerte.

Offerte aanvragen

Offerte bevestigen

Hebben wij een offerte voor je gemaakt en wil je deze bestellen dan kan dit middels onderstaande button. Wij bedanken je alvast voor je bestelling!
Offerte bevestigen

Garantie & Retourneren

Via onderstaande button kun je kijken op welke manier je een beroep kunt doen op garantie en of retouren. 

Service informatie

Prijzen

De in het aanbod van producten genoemde prijzen zijn inclusief btw.
Algemene voorwoorden

Adresgegevens

Naam ondernemer: Relinks B.V.
Handelend onder de naam/namen: Badkamerconcurrent.nl

Adres:
Kruisstraat 19
5249RD Rosmalen

Telefoonnummer: 073-700 0073
Bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag vanaf 08.30 uur tot 17.00 uur

E-mailadres: info@badkamerconcurrent.nl

KvK-nummer: 17149323
BTW-nummer: NL 8220.26.016.B.03