Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.6/5
Een nieuwe badkamer zoals deze droombadkamer?

Een nieuwe badkamer

Vooral het proces er naartoe is fantastisch. Een nieuwe badkamer aanschaffen is gewoon leuk. Er zijn verschillende trajecten die bewandeld moeten worden. Er zijn grofweg twee manieren om een badkamer aan te schaffen. Enerzijds kan dit via installatiebedrijven waarbij de nieuwe badkamer kant en klaar gemaakt wordt. Anderzijds kun je veel geld besparen door zelf op zoek te gaan. Deze laatste manier om jouw nieuwe badkamer aan te schaffen heeft het meest betrekking op webshops zoals Badkamerconcurrent.nl. Om die reden gaan we dus wat verder in op het zelf organiseren van een nieuwe badkamer.

De voorbereiding voor een nieuwe badkamer

Zorg dat je goed bent geïnformeerd. Dit kan op de volgende manieren; a) Tijdschriften, b) Websites met badkamernieuws, c) Bezoek showrooms, d) Probeer een kleine aannemer te vinden of iemand die vaker met het bijltje heeft gehakt. Ervaring is van belang.

Zodra je de ruwe oriëntatie achter de rug hebt kan je de wensen voor je nieuwe badkamer een rustig op een rijtje zetten. Wat wil je precies? Denk hier aan budget, stijl, graad van luxe, praktisch, tijdsplanning etc.

Handige tips voor een nieuwe badkamer

Het verbouwen van een badkamer brengt ook wat ongemakken met zich mee. Het spreekwoord luidt; ' Hoe dieper het dal, Hoe hoger de piek ' . Een slechte voorbereiding kan echter wel eens voor een heel diep dal zorgen. Het is daarom raadzaam om tijdens de verbouwing van een nieuwe badkamer een mobiele badkamer als tijdelijke oplossing te huren.

Als tweede tip is het goed om al je spullen goed te beschermen. Door middel van een paar vuren houten latten strak die tussen het plafond en de vloer worden gezet kan er plastic worden gespannen wat veel stof in de rest van het huis voorkomt. Daarnaast is het raadzaam de deuren, kozijnen, de trap en andere kostbare zaken af te schermen met karton en plastic.

Niet alleen een badkamer kan via internet aangeschaft worden, ook bouwmaterialen zijn via internet eenvoudig te bestellen. Tongblokken, gipsplaten, plaatmateriaal, cement, kalkzandsteen blokken maar ook raamdecoratie en installatiematerialen zijn via internet te koop.

Zelfs vloertegels en wandtegels zijn via internet te koop. Tenslotte kun je het nog eens afmaken met verlichting wat uiteraard ook via webshops aangekocht kan worden.

Badkamerconcurrent wenst je veel plezier en vergeet niet, we zitten met een team van ervaren en enthousiaste medewerkers klaar om je op weg te helpen.Een nieuwe badkamer

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan