Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.6/5

DE SCHERPSTE PRIJS VOOR JOUW SANITAIR!CHECK OFFERTE

Heb je van een concurrent een offerte ontvangen voor de aankoop van jouw sanitair? Maar heb je geen zin om teveel te betalen? Stuur ons dan nú jouw offerte! Wij zullen vervolgens onze offerte uitbrengen voor hetzelfde sanitair en maken de beste deal. Onze offertes vallen gemiddeld een stuk lager uit dan die van onze concurrenten!

OFFERTE AANVRAGEN

Kun je niet alle producten op onze website vinden. Of twijfel je of je bestelling compleet is en of de producten technisch bij elkaar passen. Dan controleren wij dit graag voor je. Indien je al een offerte hebt van een andere partij en deze door ons wilt laten vergelijken dan ontvangen wij graag een lijst met artikelcodes, aantallen en omschrijving. Je ontvangt van ons binnen één werkdag digitaal een offerte via het bij ons bekende mail adres.

Je kunt een bijlage toevoegen in de volgende formaten:

  • Excel  
  • Word  
  • PDF    

 OFFERTE BEVESTIGEN

Heb je van ons een offerte ontvangen en wil je deze bevestigen dan kan dit middels onderstaande button. Wij vragen je om een aantal gegevens in te vullen zodat wij je bestellingen goed kunnen verwerken. Na het bevestigen van je offerte ontvang je van ons een mail met daarin instructies om te betalen. Deze zullen gericht zijn op de door jou gekozen betaalwijze.Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan