Scherpe prijs keuze uit meer dan 45.000 artikelen Snel en gratis bezorgd in Nederland Klantbeoordeling 8.6/10

RETOURENWanneer kan ik een artikel retour sturen?
Je dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling schriftelijk een melding te maken indien je een artikel (zonder opgave van redenen) retour wenst te sturen. Om een artikel retour te sturen dien je dit schriftelijk of per email aan ons te melden. Daarnaast moet het artikel voldoen aan onderstaande voorwaarden.

Indien producten niet volgens onderstaande voorwaarden geretourneerd zijn behouden wij ons het recht om hiervoor schade in rekening te brengen. Deze schade zal verrekend worden met het te crediteren bedrag.Voorwaarden
• Het product mag niet gebruikt of gemonteerd zijn geweest.
• Het product mag niet beschadigd zijn.
• Het product dient compleet te zijn.
• Een retournering dient vooraf aangemeld te worden middels dit formulier.
• Producten die speciaal voor jou zijn geproduceerd zoals maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden.
• Maak de verpakking netjes open op de plaknaden en scheur deze niet open. De verpakking van het product dient onbeschadigd te zijn en mag niet beplakt of beschreven worden. Om schade aan het product en de verpakking te voorkomen dien je de producten die je terug wilt sturen goed te verpakken.Na ontvangst van een retournering worden de producten gecontroleerd op bovenstaande punten. Indien producten niet volgens bovenstaande voorwaarden geretourneerd zijn behouden wij ons het recht om hiervoor schade in rekening te brengen. Deze schade zal verrekend worden met het te crediteren bedrag.Hoe kan ik een artikel retour sturen?
Vul ons retourformulier in om een retour aan te vragen.Je ontvangt zo spoedig mogelijk een retourorderbevestiging waarop staat aangegeven naar welk adres het artikel geretourneerd mag gaan worden.Terugbetaling aankoopbedrag
Indien je het product op de juiste wijze terugstuurt zullen wij het aankoopbedrag, en indien van toepassing de verzendkosten, van de heenzending zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, aan je terugstorten.

De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Indien de producten onvoldoende verpakt zijn, kan de transporteur je zending niet vervoeren. Vraag ook de voorwaarden na bij de transporteur. Bij ontstane schade (door onvoldoende verpakken) kunnen wij besluiten de schade (waardevermindering) niet terug te betalen of in te houden op het terug te betalen bedrag.

Indien je de aankoop op een juiste wijze herroept, storten wij het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten welke betaald zijn voor de heenzending) zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping) terug op je rekening. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee betaald is.

Speciaal volgens jouw wensen geproduceerde artikelen (zoals bijvoorbeeld douchedeuren op maat gemaakt) zijn uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht.