Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.6/5

RETOURENWanneer kan ik een artikel retour sturen?
Je dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling de overeenkomst te herroepen. Dit kan je doen door eerst schriftelijk een melding te maken indien je een artikel (zonder opgave van redenen) retour wenst te sturen. Vervolgens heb je dan nog 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Je kan ook zonder voorafgaande melding het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, als je hierbij maar een verklaring voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt. Daarnaast moet het artikel voldoen aan onderstaande voorwaarden.

Indien producten niet volgens onderstaande voorwaarden geretourneerd zijn behouden wij ons het recht om hiervoor schade in rekening te brengen. Deze schade zal verrekend worden met het te crediteren bedrag.Voorwaarden
• Het product mag niet gebruikt of gemonteerd zijn geweest.
• Het product mag niet beschadigd zijn.
• Het product dient compleet te zijn.
• Producten die speciaal voor jou zijn geproduceerd zoals maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden.
• Maak de verpakking netjes open op de plaknaden en scheur deze niet open. De verpakking van het product dient voor zover mogelijk onbeschadigd, onbeplakt en onbeschreven te zijn. Om schade aan het product en de verpakking te voorkomen dien je de producten die je terug wilt sturen goed te verpakken.
• Wanneer de verpakking geopend is, dient deze met transparante tape afgesloten te worden.Na ontvangst van een retournering worden de producten gecontroleerd op bovenstaande punten. Indien producten niet volgens bovenstaande voorwaarden geretourneerd zijn behouden wij ons het recht om hiervoor schade in rekening te brengen. Deze schade zal verrekend worden met het te crediteren bedrag.Hoe kan ik een artikel retour sturen?
Vul ons retourformulier in om een retour aan te vragen.Je ontvangt zo spoedig mogelijk een retourorderbevestiging waarop staat aangegeven naar welk adres het artikel geretourneerd mag gaan worden.

Retouradres:
Badkamerconcurrent.nl
Zandzuigerstraat 10A
5222 AH Den Bosch

Voor meer informatie kun je telefonisch (073-7000073) of schriftelijk (info@badkamerconcurrent.nl) contact met ons opnemen.

Voor het onaangepaste Europese modelformulier voor herroeping klik je hierTerugbetaling aankoopbedrag
Indien je de aankoop herroept, storten wij het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten welke betaald zijn voor de heenzending) zo spoedig mogelijk (maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping) terug op je rekening. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee betaald is. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. De kosten voor het retourneren van een pakket bedragen €6,95,- en voor een vrachtlevering €35,-. Indien de producten onvoldoende verpakt zijn, kan de transporteur je zending niet vervoeren. Vraag ook de voorwaarden na bij de transporteur. Bij ontstane schade (door onvoldoende verpakken) kunnen wij besluiten de schade (waardevermindering) niet terug te betalen of in te houden op het terug te betalen bedrag.

Speciaal volgens jouw wensen geproduceerde artikelen (zoals bijvoorbeeld douchedeuren op maat gemaakt) zijn uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht.

 

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan