Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.6/5

SERVICE & GARANTIEWelke garantietermijn geldt er op mijn product?
Mocht er onverhoopt iets mankeren aan je product, dan kun je altijd terugvallen op de fabrieksgarantie die geldt voor dat product. Deze varieert tussen de 1 en 7 jaar. Om hier een beroep op te doen kun je via onderstaande button ons serviceformulier invullen. Overigens blijft de wettelijke garantie die een consument heeft onverminderd van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.Hoe meld ik beschadigingen aan producten of meld ik een service op een product?
Melden van beschadigingen, ondeugdelijke leveringen of het aanmelden van een service kun je doen via ons serviceformulier. Na het invullen ontvang je van ons een bevestiging van je service aanvraag.

ServiceformulierLET OP : Service op producten van het merk GROHE altijd melden via het service formulier van Grohe.

Serviceformulier Grohe

GROHE handelt namelijk de klacht rechtstreeks met je af, dit ter verspoediging van het afhandelingsproces.


Indien je een klacht hebt over onze producten of onze dienstverlening, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, inhoudelijk op je klacht reageren.

Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van uw klacht dan kunt u deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan