Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.6/5

Service Informatie


Annuleren

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit altijd z.s.m. aan ons per email door te geven onder vermelding van uw bestelnummer. Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd. U kunt bij ontvangst wel de artikelen retour sturen.


Retourneren

Binnen 14 dagen kunt u het product retour sturen. Lees de voorwaarden en vul het retourformulier in. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening en worden niet geretourneerd. Deze kosten variëren van €6,95 tot €99,95 afhankelijk van het product. Zodra uw bestelling succesvol is geannuleerd, komt uw betalingsverplichting te vervallen. Eventuele betalingen worden dan zo spoedig mogelijk teruggestort. Het termijn van terugstorten varieert per betaalmethode.


Indien producten niet volgens de voorwaarden geretourneerd zijn behouden wij ons het recht om hiervoor schade in rekening te brengen. Deze schade zal verrekend worden met het te crediteren bedrag.


Schade

Schade aan een product is erg vervelend, maar helaas niet altijd te voorkomen. Uiteraard streven we daar met het transportbedrijf wel naar! Mocht er toch schade zijn ontstaan, meld dit dan zo snel mogelijk (het liefst binnen 48 uur) via het serviceformulier. Controleer daarvoor bij ontvangst van uw bestelling altijd goed de producten. Wij nemen uw (service) aanvraag per direct in behandeling en trachten je binnen 1 werkweek op de hoogte te brengen van de status. Wij verzoeken foto’s mee te sturen, zodat de schade kan worden beoordeeld.


Technisch probleem

Heeft het product een technisch probleem? Vul het serviceformulier op onze website in. Wij zullen het zo snel mogelijk proberen op te lossen.


Is het product al geïnstalleerd?

Indien u het product retourneert kunnen wij de waardevermindering (die kan oplopen tot 100%) die is ontstaan door installatie, bij u in rekening brengen.


Welke garantietermijn geldt er op mijn product?

Mocht er onverhoopt iets mankeren aan uw product, dan kunt u altijd terugvallen op de fabrieksgarantie die geldt voor dat product. Deze varieert tussen de 1 en 7 jaar. Om hier een beroep op te doen kunt u het serviceformulier invullen. Overigens blijft de wettelijke garantie die een consument heeft onverminderd van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.


Heeft u een andere vraag? Neem contact op via het contactformulier.

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan