Scherpe prijs keuze uit meer dan 45.000 artikelen Snel en gratis bezorgd in Nederland vanaf 50,- Klantbeoordeling 8.6/10

Shoptegoed weken

Cadeaubon tot 85 euro

Koop je tussen 1 november en 31 december 2017 één van de onderstaande Geberit/Sphinx toiletsets, dan krijg jij ook nog eens een leuke cadeaubon met een waarde tot € 85,- thuisgestuurd. Je kunt kiezen uit een cadeaubon van de Bijenkorf, Bol.com of Intertoys. Zo wordt de dure feestmaand veel aantrekkelijker!

Hoe werkt de actie?

Eén van de onderstaande toiletsets gekocht? Vul vóór 22 januari 2018, jouw gegevens in op deze pagina en geef aan welke cadeaubon je graag wilt ontvangen. De controle zal uitgevoerd worden door Geberit. Na goedkeuring en het verstrijken van de retourperiode zal de gekozen cadeaubon worden gemaild of opgestuurd. Vul hieronder het actieformulier in. Bekijk hier de uitgebreide actievoorwaarden.

Kies een actieset

Kies een cadeaubon

Je gegevens


Shoptegoed weken bij badkamerconcurrent.nl


Badkamerconcurrent verkoopt al jaren met succes de producten van Geberit en Sphinx. De brede range producten (inbouwreservoirs, douche wc's, kunststof reservoirs, afvoersystemen, douchegoten) zijn ontworpen voor gebruik in zowel nieuwe gebouwen als voor renovatie en modernisering. Geberits innovatieve producten vallen tussen twee gebieden in, namelijk de sanitairsystemen en pijpleidingen. Het team van Badkamerconcurrent krijgt met grote regelmaat producttraining zodat iedereen op de hoogte blijft. Badkamerconcurrent werkt graag mee aan deze leuke actie waarin klanten een cadeaukaart ontvangen van De Bijenkorf, Bol.com of Intertoys als ze één van de vier actiesets kopen.