Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.6/5

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op.

Levering

 

Wat zijn de levertijden?
Op de website communiceren we de levertijden per product. In veel gevallen is dit voor 16:30 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

We proberen u op de hoogte te houden van uw bestelling. Na het plaatsen van uw bestelling sturen we u een e-mail met de indicatieve leverdatum.

Wat zijn de verzendkosten?
Alle bestellingen boven 100 euro worden gratis bij u geleverd.

Kan ik mijn bestelling afhalen bij een winkel?
Badkamerconcurrent.nl heeft geen fysieke winkels. Zo houden we de kosten laag en kunnen we de scherpe prijzen blijven hanteren.

Bestelling

 

Hoe weet ik of mijn bestelling goed ontvangen is?
U ontvangt een mail ter bevestiging. Heeft u deze niet ontvangen, controleer dan even of uw mail in de map ongewenste e-mail staat.

Ik krijg een e-mail dat de bestelling geannuleerd is, maar wil hem alsnog hebben?
Het kan zijn dat we uw bestelling dubbel ontvangen hebben. In dat geval wordt de dubbele bestelling geannuleerd. U kan dit controleren door het bestelnummer te controleren. In geval van een dubbele bestelling heeft u namelijk 2 emails ontvangen met daarin de orderbevestiging, beide met een andere bestelnummer.

Hoe weet ik of de betaling goed ontvangen is?
U ontvangt een mail met de betaalbevestiging. Wanneer u gekozen heeft voor vooraf overmaken dan kan het 1-3 werkdagen duren voordat wij de betaling binnen hebben.

Garantie

 

Welke garantietermijn geldt er op mijn product?
Mocht er onverhoopt iets mankeren aan je product, dan kun je altijd terugvallen op de fabrieksgarantie die geldt voor dat product. Deze varieert tussen de 1 en 7 jaar. Overigens blijft de wettelijke garantie die een consument heeft onverminderd van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Hoe meld ik beschadigingen aan producten of meld ik een service op een product?
Melden van beschadigingen, ondeugdelijke leveringen of het aanmelden van een service kun je hier doen. Na het invullen ontvang je van ons een bevestiging van je service aanvraag.

Retour

 

Wanneer kan ik een artikel retour sturen?
Je dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling de overeenkomst te herroepen. Dit kan je doen door eerst schriftelijk een melding te maken indien je een artikel (zonder opgave van redenen) retour wenst te sturen. Vervolgens heb je dan nog 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Je kan ook zonder voorafgaande melding het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, als je hierbij maar een verklaring voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt. Bekijk hier de voorwaarden.

Wat zijn de retourkosten?
De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. De kosten voor het retourneren van een pakket bedragen €6,95,- en voor een vrachtlevering €35,-. Indien de producten onvoldoende verpakt zijn, kan de transporteur je zending niet vervoeren. Vraag ook de voorwaarden na bij de transporteur.  

Laagste prijsgarantie

 

Naast uitstekende service streeft Badkamerconcurrent.nl ernaar om de producten aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. Daarom geven we de laagste prijsgarantie op een groot deel van ons assortiment! Wanneer u een product toch goedkoper vind bij een andere Nederlandse aanbieder dan horen we dat graag en zullen we het verschil aan u terugbetalen, mits dit voldoet aan de voorwaarden. Lees hier meer over de voorwaarden. 

Overig

 

Hebben jullie ook een showroom?
Helaas hebben we geen showrooms of fysieke winkels. 

Komen jullie de aangekochte producten installeren? 
Nee, u bent zelf verantwoordelijk voor de installatie van uw aankoop.

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan