Scherpste prijsSnelle leveringGratis bezorgd vanaf €100 in NederlandKlantbeoordeling 4.6/5

Vola kranen

Vola is een gerenommeerd Deens familiebedrijf waarvan de oorsprong dateert uit 1873. Vola was als een van de eersten van plan om de leidingen en onderdelen in de muur in te bouwen, zodat alleen de knoppen en de uitloop zichtbaar zouden zijn; destijds een volledig nieuw concept.

Vola kranen: Deens Design

Het assortiment van Vola bestaat uit kranen voor allerlei toepassingen. Zo heeft Vola bijvoorbeeld prachtige vrijstaande kranen voor in de badkamer. Maar ook wastafelkranen, keukenkranen en douchekranen behoren tot het assortiment Vola kranen. Waar vroeger het design van de kranen het allerbelangrijkste was, is nu ook de wens van de klant belangrijk. Daarom besteden de Deense ontwerpers van het kranen merk Vola veel aandacht aan wellness, de veelzijdige Vola kranen hebben tegenwoordig vele mogelijkheden om aan de individuele wens van de klant te voldoen.

Vola kranen: Duurzaamheid

Vola besteed ook aandacht aan de duurzaamheid van de kranen. Doorstroombegrenzers spelen daarbij een belangrijke rol om water te besparen. Waterbesparing in een hot issue en daar speelt Vola met haar kranen slim op in.

Nieuwe Vola producten

Vola blijft steeds innovatief op het gebied van vormgeving, de nieuwe Vola kranen zijn daar het bewijs van. De nieuwe handdoekwarmer T39 bijvoorbeeld, hierbij kan het aantal stangen naar gelang de wens van de klant aangepast worden. Deze handdoekverwarmer van Vola is zelfs onderscheiden met de prestigieuze designprijs Good Design in 2009.

Daarnaast heeft Vola met de Round serie een nieuw designconcept geïntroduceerd: een afvalbak en een tissuehouder die in de muur zijn ingebouwd. Deze bieden nieuwe mogelijkheden om de (vaak beperkte) ruimte in de badkamer beter te benutten.Vola kranen

Geen zin om teveel te betalen? Stuur ons je offerte! Wij checken hem en maken de beste deal.

Nog geen offerte? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en ontvang een offerte op maat.

Vraag offerte aan